Hogy nyírjam ki az androidos tabletet? (sürgős)
A feladatom a következő: Tegyek tönkre Egy márkátlan kínai tabletet SZOFTVERESEN úgy, hogy azt csak alaplapcserével lehessen megjavítani.(fogadás)
Hardveresen nem bánthatom.
Először csak mindenféle(nem rá való) romot tettem rá.
ettől csak azt értem el, hogy nem bootolt a droid csak egyből a recovery jön be.Ugye ez semmi.Aztán ráflesseltem mindenféle samsung galaxy telefonok kernelét.Kezdtem örülni,se kép se hang, töltőre se reagált,de a tulajdonos megmutatta,hogy még koránt sem nyertem.Nyomta a hangerő le gombot és rácsatlakoztatta usb-vel a gépre.És a z a szar felismerte,és onnan vissza lehet flesselni a gyári romot.Segítsetek kérlek Mindent megpróbáltam amit tudtam.Hogyan nyírhatom ki a tabot ?Elbukom a fél fizetésem.
JTAG-elni még lehet.
Mit nyertél amúgy?
Leírták. Szoftveresen így nem tudod tönkre tenni az alaplapot.
De ha még a fastboot elérhető, akkor vissza lehet flashelni mindent.
ma 18:37
Ez típustól függ, hogy mi elérhető és, hogy mit lehet és mit nem meg az is, hogy az adott parancsok mire és hogyan hatnak.
Köszi.De már nincs jelentősége.Itthoni eszközzel nem tudta megcsinálni a tulaj.Perkálnia kellett.Pénzt nyertem,és még annál is több sört :)
Meghívnám a válaszolókat is a segítségért,de sajnos nem'ilyen egyszerű.Még egy egyszer köszi mindenkinek.:))))))
Nyertél, de nem jogosan nyertél. Mondhatni csalással.
Mivel a feltétel az alaplap csere. De ha elviszi egy hozzárétőhöz az meg tudja javítani alaplap csere nélkül.
Én biztos nem lennék ilyen hülye főleg ha ennyi pénzről van szó.
ma 20:22
Ezt azért nagyon ne híresztelt egy szakértő társaságában. Mert ki fog röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!