Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol lehet HTC one dual sim...

Hol lehet HTC one dual sim telefont kapni Budapesten?

Figyelt kérdés

[link]

vagy akár Magyarországon, nekem tök mind1. Csak külföldről azért kicsit macerásabb lenne behozni 100k-ért egy mobil telefont.

Samsung galaxy Mega 5,8 telefont láttam már 80-ezerért. De az lehet már kicsit túl nagy lenne kényelmi szempontból. És igazából az erősebb aksi miatt néztem, de mint rájöttem mivel nagyobb is a kicsivel erősebb aksija ugyanolyan hamar lemerül mint a HTC one dual kb.

[link] &idPhone2=5396

szóval igazából egy jó dual sim-es mobil kéne egy elég szívós aksival, és ez a HTC jónak tűnik. Csak nem tudom hol lehet kapni.

2014. márc. 15. 13:03
 1/2 YourDestiny ***** válasza:
Jó, ha tudod, hogy a két SIM-es One nagyon problémás lett. Nem tudom, mennyit olvastál utána, de tavaly decemberben katasztrofális mértékű volt a vásárlói elégedetlenség. Én is szemezgettem vele, aztán a simánál kötöttem ki. Hogy mit orvosoltak azóta, azt nem követtem.
2014. márc. 15. 13:10
 2/2 A kérdező kommentje:

ohw ow, köszi a figyelmeztetést. Erről konkrétan nem is tudtam.

Mondjuk még terveztem hogy utána olvasok, de akkor egyébként, a Samsung galaxy mega 5,8 mennyire lenne jó választás? Mert végül is engem talán annyira nem zavarna hogy igazából átmenetnek nevezik egy tablet és egy mobil között, csak lehet tényleg kényelmetlen lenne..

2014. márc. 15. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!