Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elromlott az sd kártyám, vagy...

Assc Roger kérdése:

Elromlott az sd kártyám, vagy csak valami bug?

Figyelt kérdés
Tegnap vonaton hazafele nagyban zenét halgattam, mikor megállt és nem volt egy zene sem. Megnéztem, benne volt az sd kártya újraindítottam vagy 4x nemvolt jó. Beraktam haverom Sd kártyáját érzékelte. Odaadtam havernak hogy próbálja meg neki beolvassa-e de nem jött be neki se. Aztán visszaadta a kártyát én meg az övét, és azóta próbálok rájönni hogy ez mi a fasz. Gép sem érzékeli a kártyát(nem adapter, hanem usb-n keresztül, eddig érzékelte)

2014. márc. 15. 09:14
 1/3 anonim ***** válasza:
akkor hibás
2014. márc. 15. 10:01
 2/3 YourDestiny ***** válasza:
Megdöglött a kártya, egyértelmű. De azért próblad meg olvasóba rakni, felismeri-e, hátha tudnád formázni. Egy próbát megér, bár szerintem kifújt.
2014. márc. 15. 13:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Bezony meghalt.
2015. jan. 9. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!