Samsung S4 mini-m van, ha belépek a galériába lefagy, mitől lehet ez?
Osztom a kérdező véleményét, az első ritka nagy barom.
Komolyan. Nem unjátok még, hogy FOLYAMAT ezt böfögitek, mert érvet nem tudtok mondani? (a fenti szösszenet nem az) Egy speckó kétmagos telefon MÁSFÉL GB RAM-mal normál használat mellett (a galérianézegetés bizony az) NEM szabadna fagynia. Csak mivel nem akarsz vele foglalkozni inkább ideírsz valami idiótaságot.
Egyébként ennyi erővel én azt mondanám hogy persze, hogy fagy, mert Samsung és Touchwiz.
A Mobilarena TV-n érdemes megnézni, hogy az ilyen-olyan Snapi 800-zal, 3 GB RAMmal ellátott Note 3 mily gyönyörűen fagyott le a 10. percben. Az én 2011es HTC modellem soha nem produkált még olyat. A kulcsszó - optimalizáció.
Úgyhogy kérdező, javaslom, hogy rakd újra a rendszert (gyári beállítások visszaállítása) - a képeid, zenéid megmaradnak. Ha a probléma fennáll továbbra is, akkor Root és Custom ROM (ebben a google kell hogy segítsen neked).
Nekem Note4-esem van , eredeti mert céges.
Nincs tele, és fagy a galéria változó helyeken. Galéria Memoria foglalása kb. 160Mb CPU 0%.
Újratelepítésről szó se lehet mert tele van céges programokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!