Hibás lenne az újonnan vásárolt készülékem?
Tegnap érkezett meg az új Nokia Lumia 625-ös telóm.
Extremedigital.hu-ról rendeltem.
Ezt a "jelenséget" tapasztaltam.:
Ahogy legörgetem a menüt teljesen, akkor a háttérvilágítás elég fura... Mint ahogy látjátok is. Olyan mintha valami nem stimmelne vele
Vagy ezek a készülékek ilyenek? Vagy én épp egy hibásak kaptam kézhez?
Írtam már nekik, vissza is írtak, de nem konkrét választ kaptam, hogy hibás lenne hanem ezt .:
" Köszönjük megkeresését!
Ha az átvételtől számított 3 munkanapon belül meghibásodik a vásárolt termék, akkor azt a vásárlás helyére kell visszavinnie. Amennyiben a terméket házhoz szállítással vagy Pick Pack Pontos átvétellel vásárolta és nincs lehetősége bevinni azt bármelyik szaküzletünkbe, kérheti, hogy futárt küldjünk a termékért. Ha szeretne ezzel a lehetőséggel élni, azt kérjük jelezze erre az e-mailre válaszolva, valamint adja meg a rendelés azonosító számát/számlaszámát, a címet, ahol a futár átveheti a hibás terméket, valamint egy érvényes mobiltelefonszámot, amin keresztül a futár kapcsolatba léphet Önnel.
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!