SOS! Nagyon elrontottam a képernyővédő fólia felrakását, már nagyon poros, csúnya buborékos. Tudok kezdeni valamit vele vagy kell egy új?
Figyelt kérdés
Nagyon mérges vagyok.
Fürdőszobában csináltam, alaposan megtisztítottam és mikor felraktam volt 2 buborék és pechemre leszedtem az egészet s elkezdtem dörzsölni s már tiszta por.
Mit tehetek?:((
2014. márc. 13. 17:20
1/10 anonim válasza:
Lemosod langyos vízzel de az már úgyse lesz olyan.
2/10 anonim válasza:
Kidobod. Ha már poros lett, akkor annak annyi.
3/10 A kérdező kommentje:
pff olyan nehezen jutottam hozzá:((
2014. márc. 13. 17:29
4/10 Tengor válasza:
Hol élsz, hogy olyan nehéz a netről, utánvéttel fóliát rendelni?
5/10 anonim válasza:
Én a Vodásokkal szoktam felrakatni, mivel soha nem sikerült buborékmentesen. GSM boltokban is felteszik, tűvel kell.
6/10 anonim válasza:
Utánvéttel? Jézusom, jó drága lehet. Ebay-ről 500 Ft-ért 3 fóliát kapsz postával csak várni kell rá 3 hetet mire megjön.
Én is mindig onnan veszek.
7/10 anonim válasza:
Mikor új volt a telefonom, rendeltem rá én is fóliát - szintén ebayről, bár németektől. 2 napra rá már a postaládában volt, elsőbbségivel adták fel automatikusan, pedig ki se fizettem még addigra, mert gubanc volt a paypallel. Szóval ki lehet fogni a jó üzletet, de a kérdés, vajon tényleg szükség van-e ezekre a fóliákra? Már több mint egy éve nem teszek rá fóliát, mert macerás, és karc sem lett rajta, pedig elég sokat esik-kel a telefon. Fólia nélkül meg a kezem is sokkal simábban csúszik az üvegen.
8/10 anonim válasza:
Mikor új telefont veszek, az első utam mindig a Speedshopba vezet, ahol a megvett fóliát helyben fel is rakják nekem. Nem kell sz0pni vele.
9/10 anonim válasza:
Amikor vettem egy feltöltőkártyás telefont, a szolgáltató boltjában az informatikus tette fel nekem. Ott is vettem meg a fóliát. Jobb, ha van rajta, nem lesz karcos.
10/10 anonim válasza:
Én is így jártam, nem lett 100%-os, de azért kidobni nem kellett. Ragasztószalaggal végigmentem a felületén, az szépen leszedte majdnem az összes port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!