Ti lecserélnétek egy ZTE Blade III-as telefont egy Samsung Galaxy Trend PLUS (S7580) -re?
Igaz, többnyire csak a DUAL-Core és az elülső kamera a plusz, valamint hátsó LED és valamivel töb mem 768MB. De megérne 100-120€-t a dolog szerintetek?
Samsungokon nem lehet a hívást feljátszani meg hallottam a hátér se mozok együtt a főképernyő mozgatásával, valamint nem lehet az APP-okat az SD-re tenni? MI a véleményetek? Nagyon köszi!
Jaja, az nekem is megvan néha, mert nekem csak Xperia X8 van, de ezt is simán tudom használni amire kell, sms, telefonálás, 1-2 képet is lehet vele csinálni, bár az alsó kategóriákban mindig a legalja kamerákat fogják beletenni, vagy simán lehet rajta böngészni, pdf és ebook könyveket olvasni.
Ilyen szempontból a ZTE elég jól összedobta a blade 3-at, jól is néz ki, egész minőségi, és hardveresen is hozza még azért azt ami kell a mindennapi használathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!