Saavedro kérdése:
Hogy tudnék filmet nézni telefonon?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy kb. 1 és 3/4 órás animációs filmet mp4-ben. Lejátssza, viszont tekerni nem tudok a filmben. Vagy az elejére ugrik vissza, vagy a film felére, ilyesmi. Mi okozza ezt? El lehet hárítani?2014. márc. 11. 19:17
1/10 b95 válasza:
Tehát ha jól értelmezem, akkor az a baj, hogy túl nagy léptékben teker.
Próbálj ki másik lejátszót.
Most mit használsz?
2/10 A kérdező kommentje:
Gyárit. Kipróbáltam az MX Player Pro-t, az sem jó. De nem is teker, hanem vannak bizonyos pontok, amelyekre odaugrik, ha valahova tekernék.
2014. márc. 11. 19:42
4/10 kilroy válasza:
Vagy a felbontás nem tetszik a telónak (nem hiszem), vagy nincs jól letöltve (md5, ha van rá lehetőség), vagy mx -ben hardware -esen próbáld lejátszani, vagy nyomj neki egy delete gombot, és rakd fel még egyszer. Kb ennyi jutott most eszembe.
5/10 A kérdező kommentje:
Közben végignéztem a filmet, ugyanis egy ingyenes lejátszó (vmi 'HD Video Player') képes volt tekerni, csak itt meg elég recés és pixeles volt. Kipróbálok egy másik filmet.
2014. márc. 11. 21:46
6/10 anonim válasza:
Telefonra ne HD filmet tegyél, arra figyelj. Ha azt tettél. Úgysem látod. Konvertáld át valamivel kisebb felbontásba.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt hittem nem HD, de lehet az volt.
2014. márc. 12. 06:16
8/10 A kérdező kommentje:
MD5 ??? - Azt azzal meg mit kezdjen szerencsètlen?! Vagy akkor te tudnál esetleg ajánlani telefonra egy MD5 file hash-elő programot??!!
2014. máj. 16. 23:51
9/10 kilroy válasza:
Igazad van ("Azt azzal meg mit kezdjen szerencsètlen?!"), ha azt nem tudja/látja, hogy hd, vagy nem.... :)
Gépen gondoltam volna az md5 -t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!