Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3G szoftverfrissítés -...

IPhone 3G szoftverfrissítés - valaki jártas ebben?

Figyelt kérdés

Kissé kacifántos- leírom röviden. Kb fél éve csináltattam egy Jailbreak-et. Megbántam. Lassu lett, akadozott de nagyon durván, néha tiz másodperceket gondolkozott. Ugy döntöttem csinálok egy restore-t, ami utólag kiderült hogy nem szabadott volna, mert a jailbreak ebben bezavar. Így is lett, frissitéskor 1015-ös hbiakód jött ki. A telo nem indult csak almalogo látszott. Ismét szervíz, elindították, de ugyanolyan lassu lett. (valaki azt is említette, hogy lehetséges hogy iPad baseband-ot raktak rá, ezt én nem tudom micsoda...)

Ilyen csigán használtam hónapokig, aztán meguntam, szervíz. Kiszedettem a Jailbreak-et, most minden gyári, és szuperul müködik is.

Viszont. iOS 4 van rajta, és az iTunes 4.1-es frissítést ajánl. A mutlbéli tapasztalatok miatt nem merek rányomni.

Kérdésem az, hogy a készülék jelen állapotában érdemes rizikózni?

2014. márc. 11. 17:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nyugodtan frissítsd be, a rendes iOS 6 jó rá, csak ne jailbreakeld ha nem akarsz megint ilyen bajt
2014. márc. 18. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!