Hogyan lehet androidos telefonon (Samsung Galaxy S4) elrejteni a képernyőről ikonokat? Tehát nem törölni szeretném az alkalmazást, csak az ikonját elrejteni.
Eddig így volt, de most, ha ezt csinálom, kijön a figyelmeztetés, hogy ezzel letiltom az alkalmazás működését is, ráadásul minden esetleges beállítás törlődik. :S
Ez a tegnapi frissülés óta van így. :(
Fogalmam sincs, ez a gond... Teljesen magától csinálta. :S
Egyszer csak elkezdte kiírni, hogy a frissítések letöltve, és telepítsem. Nem akartam, mert pont ettől féltem, de annyiszor előjött, hogy elegem lett, és rányomtam.
Csomó minden megváltozott, pl. kezdőképernyőre kikerült a fényképező-ikon, az eddig zöld töltöttségjelző most fehér lett, stb. De ezek persze apróságok.
Ami engem leginkább idegesít, az a csomó kikerült ikon, ami nekem eddig el volt rejtve.
És van köztük olyan is, ami nem alkalmazás ikonja, így letiltani nem is engedi őket. Pl. a névjegy (a kezdőoldalamon mindig kinn volt, de most ott van az első oldalon is... Minek kétszer?? El akarom tüntetni, de pl. azt egyáltalán nem is engedi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!