Van olyan ROM ami bármelyik telefonra jó?
Figyelt kérdés
Van egy kínai telefon ami ilyen noname...és kéne rá egy magyar nyelvű android ROM..csakhát a gyártó itt nem ad ki..ezért kérdezem hogy létezik ilyen custom rom, amit rálehetne rakni és menne rendesen...Most egy andorid 4.2.2 van rajta csak nem magyar!2014. márc. 9. 13:32
2/9 anonim válasza:
Nincs, mindig az adott telefonhoz készítik.
3/9 A kérdező kommentje:
és akkor ehez hogy lehet szerezni?
Goway S4 a neve :D
2014. márc. 9. 14:07
5/9 dersol válasza:
Sehogy, ezért ugatjuk mindig itt hogy nem szabad ilyen szarokat venni
6/9 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni az emberek milyen felindulásból vesznek kínai noname vackokat.
Mert rá van írva, hogy 8 mag, meg full hádé, meg anyámkínyja? Azt a .....
Én szégyenlem magam, hogy ilyen könnyen manipulálható társadalomban élünk.
Megveszik, aztán megy a sírás, meg a jajveszékelés, hogy ez mégsem olyan jó mint ahogy kinézett.
7/9 anonim válasza:
Naponta én is leírom ötször csomó helyen, hogy NE VEGYÉL KÍNAI SZART. Hát, megvetted. Örülj neki, ez van. Ilyenekre nem készülnek custom romok. Ásd bele magad, ha nagyon akarod, szedd össze a drivereket, és csinálj sajátot. Nem, nem fogok segíteni, mielőtt privátot írnál, még akkor se, ha nagyon szépen megkérsz.
8/9 A kérdező kommentje:
hááá...nem az én telefonomról van szó...én nem vennék iylet nyugi..teljesen jogos amit írtok...egyik ismerősöm vette(nem= velem :D) és szegény kérdezett engem hogy mit lehetne csinálni...én is először arra gondoltam hogy nagyon semmit...de mondom hátha van valami okosság amit én nem tudok...de hát akkor ez van.
2014. márc. 9. 18:48
9/9 A kérdező kommentje:
jól tudom angol nyelven megy neki..még az mindig jobb mint orosz vagy kínai :D
2014. márc. 9. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!