Ezt készülök csinálni az Xperia U-mal! Jó ötlet?
Figyelt kérdés
Szereztem nemrég egy Sony XU-t. Le van tiltva a szolgáltatóról vétele óta, ami itt a Vodafone, és azt hallottam, hogyha függetlenítem, akkor leszarja a tiltást és érzékeli a Sim kártyámat rendesen és tudok telefonálni..(mert így nem, és kezd irritálni) Az első kérdés hogy ez igaz-e? A második, hogy elvesznek-e róla a telómemóriába mentett dolgok, ha odaadom függetleníteni, vagy azokat nem érinti?2014. márc. 8. 22:21
1/2 b95 válasza:
Nem tudom, hogy működik-e a dolog, de a tárhelyet és annak tartalmát biztosan nem érinti a dolog!
2/2 anonim válasza:
Telefont az IMEI száma alapján tiltanak a szolgáltatók a függetlenítés nem biztos, hogy megoldja ezt a dolgot
IMEI számot meg szerintem gsm boltba átütik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!