Blackberry bold touch 9900 wifi alig fogja a jelet mi lehet a gond?
Vásároltam egy blackberry bold touch 9900 gsm boltba és nem érzékeli az otthoni vifi jelet pedig a másik SonyEricsson xperia mini pro megfelelően tudja fogni.
Testvérem szobájába van a jeladó ott a xperia fullon érzékeli a jelet a blackberry csak félig. A szobám az emeleten van ott az xperia 1 sávval tudja fogni a jelet a blackberry egyáltalán nem érzékeli a jelet.
Mi lehet a gond? Valami beállítás nem jó vagy alapból gyengébb a blackberry telefonom wifi jelfogója vagy esetleg hibás?
most csütörtökön vettem 3 nap a csere vasárnap nincsenek nyitva akkor hétfőn még érvényes a 3. nap vagy az már 4. napnak számít?
Hétvége nem számít a 3 napba, de mutass bármilyen műszaki leírást, mely szerint a reklamált telefonnak ugyanazt kell tudnia, mint egy SonyEriccsonnak...
Tud komunikálni, azaz működik a wifije, nem egyformák, viszont lehet, hogy BB takarékosabb(!) kisebb teljesítményű.
ÉN a helyedbe ennyi pénzért egy Samsungot, Sony, vagy LG-t vettem volna. Aztmondják, azok bírják a legjobban.
Én visszavinném a helyedbe a telefont, hogy hibás. PErsze, ha ott aztmondják, hogy nem hibás, elhized nekik és hazahozod, akkor a tesód szobájába a jeladóhoz (gondolom router) kell egy jel erősítő antenna:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!