Miért romlott el a 4 hónapos s4-esem?
az utóbbi 2-3 hétben már 2x lefagyott és folyamatosan akadozik,t-mobile-os és minden gyári rajta,van rajta egy otp alkalmazás de csak minden másnap használom
mi lehet a baj?
és nem találtál rá semmilyen megoldást? engem is irritál a bajokon felül a hosszú ujraindítás, sőt amikor már azt hiszem használatra kész mert most kapcsolt be...talán akkor akadozik a legjobban,lehet veszek egy windowsphone-t arról jókat hallok mostanág,elvileg az nem akadozik,de hát franc se tudja ezt is istenítették nekem.kissé kiborító.
az előbb olyat csinált hogy nem tudtam fogadni a hívást,megvártam míg a csajom letette és utánna visszahívtam..
ma 14:20
Te analfabéta! Nem baj, hogy egy samsung telefonról van szó?? Szánalom, de legalább trollkodtál. Szerencsementes.
Annyi fejlemény h a szervizes szerint rakjam vissza gyári állapotba..akkor megint jo lesz egy darabig...
ugyhogy várom a tanácsokat..nem szivesen tenném fiokba mert eleg draga ahhoz..
Ez mit jelent ez az utolso valasz?
Valahogy irasjelekkel vagy valamivel mert alig lehet kibogozni...foleg egy laikusnak
A Samsung által """optimalizált""" android egy nagy kalap szar. Ha jót akarsz magadnak, lecseréled az OS-t, mondjuk egy cyanogenmod 11-re. Ezzel elviekben bukod a garanciát (gyakorlatban meg lehet oldani), de cserébe egy jóval stabilabb rendszert kapsz.
angolul mennyire tudsz?
Ha megakarod tartani, akkor Cyanogenmod az egyetlen megoldás. Ha viszont vissza tudod vinni, akkor cseréld el egy Sony telóra. Erősen ajánlom a Z szériát. Egy ismerősömnek Z -je van, lassan egy éve. Minden tökéletesen működik, imádja. Ellenben ismerek olyan személyt, akinek S4 -e van. Hétköznapi használat mellett, 2 hónap alatt tönkre is ment. Pedig csak annyit csinált, hogy fotózott, meg Facebookozott. Ha van lehetőséged lecserélni, akkor egy Z -t vagy egy Z1 -et (ha van rá keret, akkor Z2-t ha kijön) javaslok, azonban ha nem, akkor Cyanogenmod.
Itt részletesen le van írva, hogy hogyan kell telepíteni. Nem igényel nagyon profi angoltudást, de azért egy alap kell hozzá: [link]
Itt pedig a hivatalos weboldaluk van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!