Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nevetik ki a telefonom? :O

Miért nevetik ki a telefonom? :O

Figyelt kérdés

5 éves Nokiám van .

Tökéletesen meg vagyok vele elégedve mai napig.

A haverjaim folyton kiröhögik , hogy milyen régi .

Ilyen tellom van :

[link]

Szerintetek is nevetséges és váltanom kéne ?

és nektek mi a véleményetek róla ?

Köszönööm (:

2009. dec. 13. 15:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz.

A telefon azért van h tudj vele telefonálni, sms-t küldeni stb.

Ha jó még szerintem felesleges leváltani,végülis az a lényeg h működik :)

2009. dec. 13. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mások miatt ne válts! Ha neked kedves, netán emlékeid fűződnek hozzá, tartsd meg. Valószinű te egyébként is egy hűséges tipusú ember vagy. Erre utal a telefonodhoz való ragaszkodásod is.
2009. dec. 13. 15:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A 3250-es kurvä jó telefon, mai nap egész jól tartja az értékét is (árban) tudásban pedig még mindig az átlag közelében van.

A barátaid gyökerek ehhez ennyit tudok hozzáfűzni...

Én is vennék, csak nem lehet normális állapotút kapni a neten, mindegyik szét van barmolva kívülről.

2009. dec. 13. 15:38
 4/13 anonim ***** válasza:
sztem nincs semmi gond a telóddal :) ilyen a mai világ, nekem az első telefonom fekete fehér volt, hatodikban kaptam, mert utazó diák lettem, és cikiztek, pedig én megvoltam vele elégedve... aztán kaptam egy csúcsszupert, azóta sokszor cseréltem mobilt, akkor meg az volt a bajuk, hogy fel akarok vágni, hogy mindig új és nagyon jó telókat veszek.... a mai világnak nem lehet megfelelni :)
 5/13 anonim ***** válasza:

nekem is régi telefonom van és meg vagyok elégedve vele

Sony ericsson k300i

6/13 anonim ***** válasza:

Ha téged zavar, hogy kinevetnek cserélj, de csak ezért marhaság. A páromnak tök gagyi telefonja van.De neki nincs igény másra.Tudjon vele telefonálni és tudják hívni.

Filmet felvenni ott a kameránk, fényképezni ott a digitlis fényképező zenét hallgatni meg a rádió.

7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ennél jóval régebbi telefonom van mégsem nevetik ki. A haverjaiddal lehet a gond. A telefonod jól néz ki.
2009. dec. 13. 15:44
 8/13 A kérdező kommentje:

Az emlékek tényleg különlegesek vele kapcsolatba.

Még 8.os ballagásomra kaptam (:

2009. dec. 13. 15:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Kicsit retros telefon, én minden évben újat veszek de a régi telefonjaimat nem tudom eladni mert emlékek fűznek hozzá. (:
2009. dec. 13. 16:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez retro?? :D Akkor pl. a 3310-es mi? Őskövület? :D
2009. dec. 13. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!