Lumia 520 vagy 625?
Figyelt kérdés
Tervezem egy Lumia telefon beszerzését. A fenti két modell közül szeretnék választani. Sajnos az ezek feletti modellekre jelenleg nincs fedezetem. Van valakinek tapasztalata velük? Melyiket érdemes? Köszi!2014. márc. 6. 18:09
1/8 anonim válasza:
Mik a főbb szempontjaid? Attól függ, hogy a kettő közül melyik felel meg neked jobban...A 625 jobb, de az 520 olcsóbb (és szintén jó).
2/8 anonim válasza:
Nokia Lumia 520 - a legnépszerűbb Lumia.
3/8 anonim válasza:
Az 512 MB RAM miatt nincs számottevő különbség, de a 625 jobb. Ha tudsz még várni, akkor szerintem érdemes lenne, mert több mint valószínű hamarosan lesz egy 1GB RAM-os olcsó Lumia is - szolgáltatónál is, 525 nincs és nem is lesz, de még őt is nézd meg, hatha belefér a keretbe!
4/8 anonim válasza:
hát kiscsillag,ebben csak te fogsz dönteni,
de miért kérdezed,hogy a kisebb tudásut vegyed e ,vagy a nagyobb tudásut ?
5/8 A kérdező kommentje:
Igazából azt szeretném tudni, hogy a 625 tudása van-e annyival több, hogy megéri azt a felárat. 520-at ismerős révén volt alkalmam próbálni, sajnos 625-öt nem tudok tesztelni. Igazából megfelelt és tetszett meg minden, de ha van valami nyomósabb érv a 625 mellett arra kíváncsi lennék, és ha megéri akkor azt a plusz összeget beáldoznám érte.
2014. márc. 6. 18:18
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a linkeket!
2014. márc. 6. 18:35
8/8 anonim válasza:
Én ezek miatt vettem a 625-öt: Előlapi kamera, nagy kijelző, hatalmas aksi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!