Milyen okostelefonokat javasoltok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg 60e alatt.2014. márc. 6. 17:09
2/11 b95 válasza:
Ha WP, akkor Lumia 625 (55k a Telekomban)
Ha Android, akkor Motorola RAZR i, HTC One SV, LG Optimus L9, LG Optimus Vu, Sony Xperia P, HTC Desire X, LG Optimus L7 II, HTC Desire S, Sony Xperia M
3/11 anonim válasza:
Androidos telefonok úgy látom nem a te asztalod, szóval azokat inkább ne ajánlj máskor.
Konkrétan az összes közül max az Xperia M jöhet szóba, de annál is jobb az L vagy épp egy Galaxy Ace 3.
6/11 b95 válasza:
Nem tudom, hogy ezzel most mit akartál mondani. :S
Esetleg ha le is írnád...
7/11 anonim válasza:
Lehet félreértettem amit írni akartál, de nekem az esett le abból a linkből, hogy azért nem ajánlottad az Xperia L-t, mert 70 ezer forint, a képen meg látszódik, hogy már 48k-tól kapható.
8/11 b95 válasza:
Ja nem dehogyis :D
Csak szimplán nem raktam bele a felsorolásba. :D
9/11 anonim válasza:
Nokia Lumia 625,Sony xperia tipo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!