Mazsi87 kérdése:
Android telefon, jótállás a véleményetekre lennék kíváncsi?
Figyelt kérdés
Rendeltünk vaterán egy android telefont amit másnap vissza kellett küldeni mert hibás volt kaptam egy másikat és most az sem jó nem telt el 3 hónap. elmegy hívás közben a hang mindig újra kell indítnai a letöltött alkalmazások nem futnak rajta szóval okos telefon és nem tud semmit ezeket szóvá tettem az eladónak h nem akarok tőle több telot csináltassa meg vagy kérem vissza a pénzt mivel egy év gari van rajta. Erre a válasz az volt h az én hozzá nem értésem miatt van az egész, hát ez felháborító, majd közölte ha lesz hozzá szoftver megcsinálják bár azt nem nyilatkozta h mikor. Meg állítsam be a gyári visszaállítást azóta sem az igazi kíváncsi lennék h ti mit csinálnátok?2014. márc. 6. 16:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!