Hogy is van az előfizetés?
Figyelt kérdés
T-Mobile-nál láttam olyan akciókat, hogyha 24 hónapos hűségnyilatkozattal veszed a telót , akkor csak 6900 + havonta 590-et (vagy mennyit) kell törleszteni 9 hónapig. És ez egy elvileg 49000-res telóra vonatkozik. Tényleg ilyen olcsón lehet így hozzá jutni? Hogy van ez?? Magyarázzátok már el pontosan. Bocs hogy hülye kérdés de nem vagyok otthon a témában.2009. dec. 13. 14:32
1/2 anonim 

válasza:

Ez így van ahogy írod!DE átgondolható dolog csavar azért van benne!Bár a telefon 9 hónap alatt letörleszted,de az előfizetésed,mert ezt csak újjal adják két évig nem mondható le!! És új telefont is két évig nem vehetsz! Ezért gondold meg ha lehet egy éves Hűségnyilatkozattal venni lehet hogy úgy jobban megéri bár lehet a törlesztőrészlet picit magasabb de hamarabb lejár!Nem tudom mik a telefon vásárlási igényeid!
2/2 A kérdező kommentje:
köszi hogy válaszoltál
2009. dec. 17. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!