Mennyire megbízhatóak az ilyen GSM boltok, pl: VIP phone, Gsm home, Gsmline meg hasonlók, mondjatok valami jó gsm boltot?
ez a 3 amit most felsoroltál ezek a legfelkapottabbak
van még a partnero gsm amiről jókat hallottam garanciáztatás témakörben is,és még a b-tel amire sok pozitív komment jön
Ha egy telefonhoz külön oda van írva, hogy eredeti csomagolás, gyárilag független, stb. akkor szerintem nyugodtan lehet venni onnan.
A gari még akkor is kérdéses, de legalább nem egy jóisten tudja honnét hozott, függetlenített vackot kapsz.
akartam is mondani hogy arra érdemes figyelni, hogy gyári csomagolás ami bontatlan és gyári tartozékok
mert pl hallani olyan történeteket hogy a vásárlónak a futár csak egy telefont hozott headsettel egy zacskóban mert a töltő az nem tartozék XD
Hát igen vannak nekem is rossz tapasztalataim sajnos...
Ezért kérdezem most mi a helyzet? Mert elég drága a kis jószág :D nem akarok kidobni pénzt az ablakon. Szóval melyik a legjobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!