Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire megbízhatóak az...

Bigfec97 kérdése:

Mennyire megbízhatóak az ilyen GSM boltok, pl: VIP phone, Gsm home, Gsmline meg hasonlók, mondjatok valami jó gsm boltot?

Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak az LG G2-t csak ugyebár telenornál hiába olcsóbb csupán 16 GB a belső tárhelye ez nekem nem elég...Csak ilyen gsm boltokban lehet venni 32 GB-at. Ez az egyetlen hibája a G2-nek.

2014. márc. 5. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:

ez a 3 amit most felsoroltál ezek a legfelkapottabbak

van még a partnero gsm amiről jókat hallottam garanciáztatás témakörben is,és még a b-tel amire sok pozitív komment jön

2014. márc. 5. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
talán még az xxl gsm is a megbízhatóbbak közé tartozik
2014. márc. 5. 20:04
 3/6 bp1985 ***** válasza:
Sok esetben nincs gyári garancia, gyári tartozékok, illetve az sw frissítést sem csinálhatod meg. gsmline megtiltja.
2014. márc. 5. 20:04
 4/6 b95 ***** válasza:

Ha egy telefonhoz külön oda van írva, hogy eredeti csomagolás, gyárilag független, stb. akkor szerintem nyugodtan lehet venni onnan.

A gari még akkor is kérdéses, de legalább nem egy jóisten tudja honnét hozott, függetlenített vackot kapsz.

2014. márc. 5. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:

akartam is mondani hogy arra érdemes figyelni, hogy gyári csomagolás ami bontatlan és gyári tartozékok

mert pl hallani olyan történeteket hogy a vásárlónak a futár csak egy telefont hozott headsettel egy zacskóban mert a töltő az nem tartozék XD

2014. márc. 5. 20:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát igen vannak nekem is rossz tapasztalataim sajnos...

Ezért kérdezem most mi a helyzet? Mert elég drága a kis jószág :D nem akarok kidobni pénzt az ablakon. Szóval melyik a legjobb?

2014. márc. 6. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!