Sony Ericsson V630i vagy K610i-t vegyek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 12:01
1/5 anonim válasza:
Én k610i vennék, de ha a zene a főbb szempont akkor v630i - de ne felejtsd ez attól még nem walkman! -
2/5 anonim válasza:
a két teló ugyanaz.Gyakorlatilag csak a készülékház más,meg persze a v630-om live! menü van,hiszen az egy Vodafone exkluzív készülék.
3/5 anonim válasza:
V630i !!!! Nagyon jó teló. 3 éve van meg és kb 5-6 napig bírja az aksija (mondjuk csak telefonálni szoktam vele) és soha nem volt vele semmi gond. Egyszer sem volt szervizben sem. Nagyon strapabíró telefon csak ajánlani tudom. Elég sok telefonom volt már, de ezt (igaz hogy régi) semmiért nem adnám.
4/5 anonim válasza:
V630-at vegyél annál a telónál nincs jobb most p990i-m van és visszasírom V630 4EWER
5/5 anonim válasza:
V630i-t a kinézete miatt és tegyél rá w660-as szoftvert a walkman és a sok lehetőség miatt és még mielőtt a sok okos telefonszerelő benyögi hogy nem fog bekapcsolni a telefon én vok a példa hogy bekapcsol és tökéletesen műxik csak egyedül a videohívás nem műxik és a rádió mivel hardverileg nincs a v630 ba rádió na szerintem ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!