Melyik okos telefont vegyem?
3X-es Nem mai csirke vagyok :) :), ezért nem igazán vagyok már képben a telefonokkal.Az utóbbi időben rengeteg termett... De leszeretném cserélni a nyomógombos telefonom okos telefonra. Sok ismerősöm barátom már Vibert használ ennek az előnyeit szeretném kihasználni én is, meg hogy nem kelljen külön fényképezőgép sem mert a mai telefonok ezt is helyettesítik! Olcsó legyen de jó,(0-25e Ft max) wifis, és ne kelljen szervízbe hordani! Tapasztalatokat várok, kinek milyen telója van, és mennyire elégedett vele. Szolgáltatónál már mazsoláztam de a HSDPA, IPS kijelző, meg Ghz processzor az ilyenek nekem nem mondanak semmit, szőke vagyok :) !
Válaszokat előre is köszönöm!
El kell, hogy keserítselek, de 25 ezerért nem találsz normális telefont.
Jönni fognak majd a többiek, hogy nekik Ascend Y200 van például, és az tök jó, vagy a Galaxy Mini 2... aztán pár kérdéssel később majd pont ők fogják szidni, hogy lassú fagy, szaggat, stb.
Ha nem akarsz 5 percet várni arra, hogy felhívhass valakit, inkább hagyd ki ezt a kört most. Ha okostelefont akarsz, szánj rá olyan 60-70 ezret, annyiért már találsz olyat, ami fél év - egy év múlva se fog az agyadra menni.
Sajnos 25ért nem fogsz normálisan működő okostelefont kapni, ezért az összegért szinte csak gagyik vannak gyártótól függetlenül.
Talán ez megéri az árát:
Ha csak a fényképező tudását nézem, ebben van tapasztalatom, a párom Galaxy Ace - e nagyon szép képeket csinál, de ez is drágább, mint 25ezer.
Az előttem szólókhoz csatlakozva ennyiért nem találsz olyan okostelefont, ami szépen fotóz, nem lassú, és nincsenek vele gondok.
postafon :D :D :D
Köszönöm a válaszokat!
A -Samsung Galaxy Trend plus 10.000.-Ft lenne..
-LG Optimus L3 III 0 FT lenne...
-Nokia Lumia 610 30.000.-Ft lenne
De igazából az Apple Iphone 4 (8GB) 59.900FT-t néztem ki de :) de abban nincs Wifi???????
A másik 3 telóról vélemény???
És Miért dícsérik az Androidot?
Az általad írt árakból következtetve Vodafone-os vagy, és előfizetéses telefonokat nézegettél.
Ez esetben van Sony Xperia L 30000 forintért (vagy Xperia M 25000-ért, de az L valamivel jobb).
Illetve, ha Windows Phone-t szeretnél, akkor Nokia Lumia 520 (igaz, nincs benne vaku, ami hátrány lehet a fényképezésnél), vagy Lumia 625 (ez viszont már 35000 ft).
Köszönöm az tippeket!!!!
Kedves utolsó hozzászóló ! TÉNYLEG Vodás előfizus vagyok... :D :D
Csak Decemberben jár le a hűségnyilatkozatom, addig itt a vodánál nem tudok készüléket venni olcsón... ezért is érdeklődtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!