Nokia lumia 1020-ról tapasztalata vkinek? Ha nem nézzük a szuper kameráját, akkor is érdemesebb windows phonet választani, mint androidosat?
a Nokiákra évek óta van offline GPS, csak használat előtt le kell tölteni az adott ország térképét, és utána vígal elnavigál internet nélkül.
én nagyon megszerettem a 1020-ast, és vele együtt a WP-t, de igazán csak a 8.1-es frissítés után fogom imádni és ajánlani! minőségi anyaghasználat, összeszerelés, gyors és akadásmentes működés, alkalmazásokban nem szenvedek hiányt, ha valami fizetős, akkor nem sajnálok rá pár száz forintot.
Ennis 1020-ra fentem a fogam de aztán inkább a 1520 mellett dontottem
Lemondtam a kameraszornyetegrol a nagyobb kijelzo javara
Neztem teszteket meg hireket rola
Androidfronton a note3-al hasonlitgatják ossze
Kerestem a note3-rol videot a mobilarenan,a teszt 10.percében ugy beakadt a teló a kezdókepernyon hogy restart kellett neki
Na mondom...ezt sose csinalna egy wp sem,ugyh nem is gondolkodtam tovabb
A wp sokkal stabilabb,hasznalhatobb
Mert amikor androidom volt ugye mindig akor akadt fagyott amikor siettem vna ugyh kiidegelt
A wpvel nyugodtak a mindennapjaim xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!