Android 4.1.2-re hogyan tudom felrakni a Nexus androidot?
A Nexus egy telefon sorozat.
Azt egészen biztosan nem fogod tudni felrakni a telefonodra. :D
Ha jól értem te a Nexus-okon található Androidot, tehát a gyári, vanilla Androidot akarod rárakni, ahogy azt a Google kitalálta, mindenféle gyártói skin meg custom UI nélkül.
Ezt sehogy sem fogod tudni megtenni (max ha Sony-d van, aki gyakran elérhetővé teszi az AOSP forráskódot telefonjaira), csak a vanilla Androidra hasonlító romokat tudsz rárakni.
Szinte az összes custom rom úgy néz ki, mint a Nexus-os Androidok, csak mindegyik valami extrát nyújt, de kinézet terén ugyanaz. Leghíresebb a CyanogenMod, de jó még a ParanoidAndroid, OmniROM, SlimRom is.
Gyerekek, szerintem a KitKatra gondol :D
Amennyiben így van, találj egy KitKaton alapuló ROM-ot a telódhoz.
A jelenlegi android verziód nem számít, csak az, hogy azért hardveresen legyen erős a teló, amivel csinálod.
És pure nexus élményre ne számíts, azt semmilyen rommal nem tudod elérni (N5 tulajdonosként írom)
Igen nexus androidot akarok rakni a telora vagy valami fozott romot ami megbizhato es nm eszik ennyi ramot mint a gyari android.
A telefon egy lg optimus 4x
De Nexus Android még mindig nincs!
Max. az van, amik a Nexus telefonokon vannak, viszont azok csak a hozzá való hardveren mennek.
Amire te gondolsz az még mindig a stock Android.
Ezt főzőtt ROM formájában fel lehet rakni a telefonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!