Mitől generálódott 20 MB adatforgalom nálam a mai napon?
100 MB-os net van a mobilomon. Bőven elég, mert az esetek nagy részében wifi-ről netezek a mobilomról.
Minden oldaltcOpera Minivel nyitok meg. Alkalmazásból csak a Twittert, Vibert és a Köpönyeget használom, ezek nem eszik a netet annyira. Nincs folyton bekapcsolva a net, csak akkor kapcsolom be, ha használom, valamint délelőtt szoktam használni általában. Nem nagyon szoktam egy nap 1 órànál többet használni a mobilnetet. Wifitől wifiig egy nap max 10 MB-ot szoktam használni (opera minivel Facebook-ra nézek fel, ott üzenetet írok, olvasok, az e-mail fiókomra pillantok fel és ezt az oldalt 'böngészem', ha várnom kell, unatkozom)
Viszont ma délelőtt az értesítősávban megjelent, hogy 2 alkalmazást frissítsek. Ezt eltüntettem, hogy ne zavarjon + majd úgyis wifi segítségével fogom letölteni, nem mobilnettel.
Talány számomra, hogy használhattam el ma picivel több, mint 20 MB netet úgy, hogy alig volt bekapcsolva a net a telefonomon. Más nem nyúlt a telefonomhoz, csak én.
Hol a hiba?
Dani te vagy az? :o
Amúgy szerintem kapcsold ki az automatikus frissítést a play-ben.
Dani az osztálytársam, és neki is 100mega mobilnet de. facebook stb... :D
De akkor nem te vagy XD
Tuti, hogy nem frissített?
Mert be kell állítani, hogy csak manuálisan frissítsen.
Play-ben van a beállításokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!