Sony Xperia SP ha lefagy mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Mivel nem kiveheto az aksija, ugy nem lehet megoldani. Van valami lehetoseg erre, hogyha lefagyna ki tudjam kapcsolni vagy ujrainditani? Ma lefagyott es kb.10 percig nem erzekelt semmit,aztan ujraindult. Valakinek valami jo otlet?2014. márc. 3. 20:38
1/11 anonim válasza:
leveszed a hátlapot van egy rész az aksi alatt, amit be lehet nyomni fogpiszkával,tollal,tűvel stb. az a kényszerített újraindítás. párszor kénytelen voltam használni. nagyon elkúrták a 4.3 frissítést
2/11 anonim válasza:
A helyedben fel flashelnék egy korábbi operációs rendszert amellyel nem kevesebbet fagyott vagy talán nem is.
4/11 anonim válasza:
LoL van olyan hogy jó samsung? :D jó talán a a a a a jó nem tudok talán az expres
5/11 anonim válasza:
mellélőttél keményen XD express, da fuck ? XD
6/11 A kérdező kommentje:
most fagyott le eddig eloszor.. :)
2014. márc. 3. 21:34
7/11 anonim válasza:
jólvan gondoltam valamelyik csak jó ám aki írta a "LoL"-t vagyok nem a másik 40 %-os xD ikertesóm biztos de a samsungból szerintem nincs is jó
8/11 anonim válasza:
Youtubeon van sp restart tutorial
9/11 Wadmalac válasza:
10/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2014. márc. 4. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!