Van olyan Launcher ami a fenti értesítősávot is megváltoztatja?
Figyelt kérdés
Olyan launchert keresek androidra ami a fenti értesítő sávot (status bar-t) is megváltoztatja. Lehetőleg ne bugosodjon a status bar.2014. márc. 3. 18:55
1/5 anonim válasza:
ilyet én is keresek régóta, de nem találtam semmi ilyesmit, hátha valaki tájékozottabb mint mi.
2/5 anonim válasza:
Nincs, mivel a launchernek köze sincs a status bar-hoz.
3/5 anonim válasza:
Van ilyen a launcher a "Launcher 8 free" így találod meg google playbe igaz ebbe is külön kell bekapcsolni hogy azt is megváltoztassa
4/5 Alex Fly válasza:
Alapból nem hinném. Az értesítési sáv kinézetét a resources.apk határozza meg, az egyéb rendszerszintű grafikus dolgokkal együtt. Rendszeralkalmazás, ergo nem igen lehet piszkálgatni (persze rootolt készülék esetén megoldható -nekem is sikerült már eképpen téglázni) . Nem zárom ki, hogy alkalmazás befolyásolja ezt, habár nem egyszerű eset e
5/5 Alex Fly válasza:
folyt.: nem lehet egyszerű eset a futó programot menet közben módosítani. Személy szerint csak cwm-ből telepíthető zipről tudok, ami ilyesmit művel (pl. a CM7-es Jelly Bean Transformation pack)
megj. sry a duplapostért, mobil billentyűzet... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!