Hiba:, , "csomagfájl érvénytelen, , Mit csináljak?
Régebben kezdődott hogy a telefonom gondolt eggyet és elkezdte hogy "Csomagfájl érvénytelen,, a Google Play áruház.
Nem rootos Samsung galaxy mini 2.
Nem működnek az APK. fájlok, Usb csatlakozó.
Sokfelől hallom hogy wifi-vel csináljam. Sosem használtam még 3G-t szóval csak wifi-t használok.
Légyetek szívesek segiteni.
(amikor elkezdte hogy "csomagfájl érvény.telen,, akkor voltak rajta játékok. Pár haverom ujratelepitette a telefont. 0 játék maradt rajta. Segitsetek mert halálra unom magam.)
Elòre is köszönőm.
Szóval ezzel a hibával lehet megkockáztatnám hogy veszek egy új telefont. Az a helyzet ezekkel a telefonokkal hogy nem minden operációs rendszer fut ,,megfelelően" rajtuk.De ha ez a hiba már fent állt az ,,újrarakás" előtt is valami más lehet a gond.
Kéne más infó is erről mert így nehéz megmondani.
például: a telefon volt e leejtve vagy a google playon kívül is töltöttél le bármit jó volna tudni a telefon életkorát is.
Így látatlanba azt tudom ondani lehet a csomagtelepítőjével van a gond.
Most biztos azt gondolod igen valószinű de lehet a telefon más egyébb programjával gond.
Ha van időd az infókat írd le nekem de ne haragudj hanem válaszolok mert nem biztos hogy internetközelben leszek.
Előre is kösz.
Hàt igen... Szerintem is a csomagtelepìtő de már ùgyis kell egy uj telefon mert annyira felidegesitettek hogy darabokra tőrtem a képernyőt.
De azért nagyon köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!