Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia z telefonnál a walkman...

Xperia z telefonnál a walkman háttérszínét hogyan lehet átálítani?

Figyelt kérdés

2014. márc. 2. 21:42
 1/4 Wadmalac ***** válasza:

Átváltasz egy másik zeneszámra, másik cd-borítóval. Mert az alapján változtatja állandóan, amilye na borítókép árnyalata, ahhoz passzintja. Éppen ezért nem is állítható. Nem rossz dizájn elem, de tényleg gáz, hogy nem állítható.

Én nem is szeretem (már csak az adatbázis-kezelési hülyeségei miatt is), a PowerAmp-ot használom helyette és teljesen bevált.

2014. márc. 3. 10:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem fix borittó volt egy full szürke lemez és lilás rózsaszín volt a háttere, elég gázul festett amikor a buszon sötétbe az a cucc bevilágitt teljes képernyőn, most benyomtam vmi zeneadat letöltőt ami borítókat is leszedett, most megváltozott, de viszont pár számnak a teljes nevét, előadóját átnevezte, amit nem ismert fel, egy kicsit béna:D
2014. márc. 3. 19:33
 3/4 Wadmalac ***** válasza:
Be tudsz menni a médiaadatok szerkesztésébe és be tudod vinni a helyes előadó, album és számcímet. Meg valahogy ki lehet cseréltetni a borítóképeket is.
2014. márc. 4. 07:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát már átszerkesztettem csak ha ujra benyomom ujra ugyanarra szerkeszti vissza
2014. márc. 4. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!