Telefon vásárlás, segít valaki?
ezt a terméket venném meg.
Megbízható az üzlet? Van valakinek tapasztalata?
Illetve a tulajdonságoknál fel van tüntetve,hogy adnak hozzá akkumulátort is de úgy tudom a htc 8x-nek nem lehet kiszedni
illetve miért írják az,hogy ne frissítsem a szoftvert? akkor ez nem gyári és bontatlan készülék?
* Minden új készülék ára 27% áfával értendő, az árak csak a készüléket tartalmazzák. Az egyéb tartozékokról érdeklődjön.
Szürkeimportos készülékek külföldről. Előfordul, hogy itthon függetlenítik feketén. Én nem vennék ilyet.
Valahol mindent adnak, valahol semmit, akkor ez a bolt pont ad hozzá dolgokat, de valami egyéb módon csalnak akkor.
Legjobb esetben áfával csalnak, külföldről behozatják ahol lehet csak 15% az áfa, és akkor már jóval olcsóbb a készülék. Ez neked csak előny, a magyar államnak hátrány, hisz kevesebb adót kap, de nem ez miatt fog összeomlani az ország.
Legrosszabb esetben csak bolti garanciát kapsz, ami akkor baj, ha elromlik a készüléked. Ilyenkor sokkal kevésbé akarják megjavítani a telefont, ha megjavítják akkor lehet a telefon belsejét szétbarmolják, stb.
Egyébként most meg nem tudom mondani, de egyik haverom vagy XXLGSM-nél vette a telefonját, és meg volt vele elégedve, vagy pont fikázta. Ezzel nem segítek sokat, de majd megkérdezem tőle aztán megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!