Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csak 3 gb-ot tudok...

Miért csak 3 gb-ot tudok használni a 16-ból? (overmax vertis 01)

Figyelt kérdés
Volt egy régi telefonom, és az is ugyan ezt csinálta: 16-gb-ból csak 3gb-t lehetett használni. (abból 1 gb telefon memória) Most vettem egy újat, és megint ezt csinálja. Valaki tud erre valami megoldást? Esetleg valami root-ot? Mert most már kezdem azt érezni hogy fölöslegesen vettem ekkora kártyát.

2014. márc. 2. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor ez bizony nem 16 gigás. Ilyen kínai vackoknál mondjuk nm meglepő.
2014. márc. 2. 13:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Én eddig nem hallottam ilyenről, hogy 16-ot írtam rá és csak 2gb van benne, és amúgy is boltban vettük kb. 2 éve. Valahol olvastam is hogy az androidos telefonoknál csak root-olni kell és működik. Sajnos nem értek ezekhez :/ HELP!
2014. márc. 2. 14:11
 3/5 anonim ***** válasza:
A rootolás ezen nem segít. Tökmindegy, hol vetted, attól még kínai marad.
2014. márc. 2. 14:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Okay :(
2014. márc. 2. 14:19
 5/5 Wadmalac ***** válasza:

Valamit itt most állatira nem értek.

16 GB-os SD-ről beszélsz, vagy telefon belső memóriáról?

Mert abból, amit eddig írtál, Qra nem egyértelmű.

2014. márc. 3. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!