A Sony Xperia U vagy a Sony Xperia L telefon a jobb?
Mindjárt jön egy androidfan és elmondja hogy mind a kettő csodálatos és utolérhetetlen.és elmondja hogy hány órát kell majd töltened szakfórumokon és hány progit kell leszedned a telefon tuningolásához .elmeséli hogyan kell flashtoollal ujrahuzni a telódat és hogy hány taskkiller meg virusirto kell majd rá hogy legalább 2 hónapig akadás és fagyásmentes lwgyen a telefon...
Azt is fogja mondani hogy az iphon "tucattelefon" a wp meg "sz*racsempe"
Ha normálisnak mondott androidot szeretnél gyujts még egy kicsit
Körülbelül 2 percet kéne ráfordítani a tájékozódásra, és akkor már nyilvánvaló lenne neked is, hogy az L a jobb. De persze egyszerűbb itt írni egy kérdést, mint a google keresőbe beírni...
Nekem U van, és egy fos. Hiába, nem elég már az androidnak az 512 MB RAM.
Az u kegyetlen jó vétel még mindig a használtan 20k körül.
De nem összehasonlíthatóak, az L frissebb, és sokkal jobb.
"Hiába, nem elég már az androidnak az 512 MB RAM."
Na ez az. MÁR!!! Az android egyre többet zabál és egyre instabilabb. Régen egy HTC Nexus One, meg Galaxy S volt a valhalla, egy jófajta Cortex A8 alapú processzorral, 512 MB RAM-mal gyakorlatilag folyamatos volt az android működése. Játszani is lehetett rajta. Ma meg már nem elég az 512 MB RAM sem, hogy ne akadjon a rendszer, mert egyre többet zabál, egyre szarabbul oldják meg a frissítéseket. Nekem 4.0 van és direkte nem is akarok frissebbet. Már ez alá is kell a vas bizonyosan, az újabb modellek szoftverei tuti rengeteget zabálnak (de azért milyen raj, hogy kicsattan a frissességtől csak ez a laikusnak semmit nem jelent). A WP8 is többet akar, mint a WP7. Kiváncsi vagyok, milyenek lesznek az új OS-ek. A Tizennek lehet hogy a Snapi 800, meg a 3 GB RAM lesz a minimum követelménye. Na jó, ez kicsit sarkított, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!