Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Z2 vagy Apple...

Sony Xperia Z2 vagy Apple Iphone 5S?

Figyelt kérdés

A kettő közül melyik telefont éri meg jobban megvenni?

FONTOS: NINCSENEK KÖVETELMÉNYEIM, MINDEN SZÁMÍT, A KAMERÁTÓL A PROCESSZORIG, MINDEN!

KIVÉVE AZ ÁR!

HA AZ ÁR SZÁMÍTANA, MINDENK A Z2-t MONDANÁ.

Kezdjen mind2 egyenlőről, mintha egy árban lennének.

Melyiket éri meg megvenni az ÁRON KÍVÜL ÖSSZESSÉGÉBEN?

2014. márc. 2. 00:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mindegy, köszi mindenkinek!
2014. márc. 2. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
42%
iPhone 5s-em van, Androidról váltottam, és nem bántam meg... Mindenképpen ezt ajánlom.
2014. márc. 2. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
Szia. Én is 5S-t használok már!De én nagy android fan voltam, de besokaltam attől, hogy erős hardver mellett is képes akadozni a telefon.Rengeteg telefonom volt,általában mindig meg tudtam venni az új modelleket. Az összes Galaxy széria megvolt egészen az S4-ig. Volt Z1-es is, ami ugye vízálló, de egy pohár vízben persze beázott!Igaz, hogy gariban cserélték.Volt Note 3 telóm is, de a 3 giga ramot könnyű volt akadásig használni(sajnos). Én nagyon utáltam az Iphonosokat,mert mindig olyan sokra tartották a nyomorúlt telefonjaikat! Mindig azt írták, hogy ilyen szar Samsung és fos Sony,én meg ezeket használtam. De az utolsó csalódásom miatt(Galaxy S5), igértek fém házat, és használható újjlenyomat olvasót. Erre gagyi műanyag megint, és használhatatlan újjlenyomat olvasó!Kipróbáltam egy boltban az I5S, és ha lehet még jobban megutáltam az IOS-t.De megvettem, mert szerettem volna megtudni, hogy miért szeretik ennyire az emberek az Iphon-t.Hát most azt mondom: SOHA többet szar android!Mindig stabilan fut rajta minden, egyszer sem bírtam megakasztani a telefont.Nagyon stabíl, és megúnhatatlan számomra!Igaz, hogy amíg nem ismered az Ios-t addig nagyon nehéznek tűnik képet, videót, és zenét felrakni.A csengőhang meg egyenesen rémálom!De ha beírod googléba, hogyan kell ezeket megoldani, ott részletesen le van írva lépésről lépésre, mit tegyél! És működik. Utána már csukott szemmel is megcsinálod!Az igaz, hogy csak Iphonr lehet bluetoothal küldeni és fogadni, viszont nem is lesz az átküldött fájlokban vírus!Ha még nem vettél, akkor bátran ajánlom neked az Iphont. Egy volt Android fan!
2014. máj. 24. 20:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes válaszokat! :)
2014. máj. 28. 13:50
 15/15 anonim válasza:
erre h szar android csak annyit h maga az Iphone hardwaresen mindig le van maradva egy generációval az androidhoz képest. oké. nem akad. tudod miért? mert teljesen arra a hardware-re van optimalizálva ami az iphonokban van. az android pedig minden másra ami konrétan elektronikus..egy mikróra is feltelepítheted. és ingyenes. valamint a Z2 teljesen jól szuperál már egy ideje nálam.
2014. júl. 9. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!