Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy is vannak ezek a t-percek?

Hogy is vannak ezek a t-percek?

Figyelt kérdés

Most van 2862FT az egyenlegemen. A t-percem holnap jár le, és akkor ebből az összegből fogják levonni azt az 1900ft-ot ami a t-percekhez kell? Vagy már levonták amikor a mostanit beállítottam? Mert 4000 valahányszáz ft-om volt rajta és nem használtam egyáltalán máskor se hívás, se sms csak az ingyenes időszakban.

És ha megállítom ma, akkor ha újra beállítom mondjuk pár nap múlva (még van rajtam kb 600perc) akkor ezek a percek megmaradnak? Vagy hogy van ez?

2009. dec. 12. 15:18
 1/1 anonim válasza:
Igen, abból az összegből fogják levonni. A t-percek 1 hónapra érvényesek. Ami megmarad az elvész. Nem lehet megállítani.
2009. dec. 12. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!