Miért nincs mobilhálózatom egyáltalán? Mit lehet tenni sürgősen? Reggelre kellene a telefonom. T-mobile a szolgáltató.
Egy Sony Xperia U telefonom van, T-mobile feltöltőkártyás sim-kártyával.
Mobilnetet használok. 2500 Ft-ért egy hónapig tudok netezni, 1 GB.
Na és most jön a problémám:
Ma este kb. 9 óra körül se szó se beszéd megszakadt a vonal, amikor telefonáltam és azóta nincsen szolgáltatás. Már nagyon sokszor újraindítottam, aksit is kivettem, sim-kártyát is többször, netet is kikapcsoltam-bekapcsoltam. De továbbra sem érthető el mobilhálózat....
A házban a többi telefonon van térerő is és enyémmel se volt gond eddig.
Annyi még, hogy amikor egy régi Nokiámba áttettem a sim-kártyát nem ismerte fel (pedig anno ezzel a kártyával használtam azt a telefont is)
Mit tudnék tenni s.o.s? Mivel lehet a gond?
Pont reggel indulnék itthonról és nagyon kellene egész hétvégén a telefonom.
Igen, a többi is t-mobile-os és nincs bajuk. Valóban a Páromnak is akkor este elment a t-mobile-os internete, de a telefonhálózatával nem voltak gondok. Nekem meg pont azzal.
Jó rendben, nagyon remélem, h igazad lesz, mert ez így gáz lesz. Az a baj, hogy fontos ügyben kéne telefonálnom holnap délelőtt és még vasárnap is jó lenne, ha elérhető lennék. Egész héten alig kell használnom a telefont, nem is lógok rajta úgy, mint a legtöbb ember. Most az egyszer kéne nagyon, és persze, most krepál be.
Ne az androidot szidd. Te vettél alsókategóriás kakit, holott naponta hatszor leírom, hogy droidot 100.000 alatt ne vegyen senki, mert csak hulladékot kapsz.
Itt nézd meg, hátha egy egyszerű szoftverfrissítés megoldja.
Ez sajnos "így szokott lenni", de nagyon kevés a valószínűsége, hogy pont egyszerre haljon meg a hálózat és a telefonod is.
Azt esetleg próbáld meg, hogy ki/be kapcsolod a 3G-t - nem tudom, többi telefon milyen hálózaton (GSM, 3G) van-e jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!