Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti kiadnátok telefon fülhallga...

Ti kiadnátok telefon fülhallgatóra 12 rugót? Skullcandy, elvileg az nagyon jó márka!

Figyelt kérdés

Pontosabban headset! Skullcandy Titan amiről kérdezek!

Azt mondják a haverjaim, hogy a telefon nem tud olyan jól szólni, szóval hiába a márkás drága füles, ha a telefonon akarok zenét hallgatni, vagy beszélgetni, elég az 5 rugós füles is!

Most akkor tényleg ne vegyek 2x olyan drágán márkás headsetet?

2014. febr. 28. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Én vennék is, meg nem is:D

Vennék, mivel nekem borzalmasan érzékeny a fülem a zeneminőségre, szinte csak flac van a telómon, vagy 320-as zene. Igazából kikéne próbálnod egy 5000ftost meg ezt, hogy hallhasd a különbséget. Szerintem simán teló is tud jól szolni, főleg ezek a csúcskategóriás izék. Viszont azért nem vennék, ha engem kérdezel, mert én folyton elhagyom a füleseim itt-ott, amit meg nem, az meg tönkremegy..xdd nekem most egy 5000 forintos sony fülesem van, már csoda, hogy 3 hónapja megvan és még semmi se történt vele:DD szerintem teszi a dolgát^^ szóval nem tudom...neked kell tudnod:D

2014. febr. 28. 19:27
 2/2 anonim ***** válasza:
AKG, Sennheiser, Audio Technika. Ezek jók, a skullcandy csak színes vacak.
2014. márc. 1. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!