Okostelefon analfabéta vagyok? Többi lent! Nem értek hozzá mert még sose volt okostelóm.
Okostelót szeretnék venni! Csak egy pár dolgot nem látok tisztán! Androidosat néztem és 4.1.2-es renszer vagy mi van benne ez jelenleg egy erős középkategóriának besorolható? Értelemszerűen minél nagyobb a száma annál jobb? Tehát a 2.2-es régebbi a 4.1-es újabb? Miben különböznek és mindegyikkel lehet netezni? Honnan tudom hogy ezek a rendszerek neten miket hoznak be? Gondolok itt arra hogy google youtube facebook meg az emailek?
Nem vagyok telefonfüggő meg laptopon jobban szeretek netezni de ezekre használnám:
-Néha ha várni kell akkor wifin keresztül neteznék csakis wifin keresztül google youtube facebook emailek!
-Ritkán jól jönne a GPS navigáció egy évben 10x
-Hogy a viber jól fusson rajta
Csak ezért kellene. Amit kinéztem az tudná ezeket?
Samsung S6310 Galaxy Young kártyafüggetelen okostelefon, White (Android)
-1 Ghz proci
-4 GB ROM, 768 MB RAM
-Android 4.1 (Jelly Bean)
-Chat, E-Mail, MMS, RSS, SMS
-3G, Bluetooth, EDGE, GPRS, HSDPA, HSUPA, USB, WiFi
A tökéletes telefon számodra a már említett Nokia Lumia 520. Ennek egyénként mostanában kijött egy újabb változata, az 525-ös. Kártyafüggetlenül az áruk ugyanaz, de ha szolgáltatónál vennéd, akkor ott valószínüleg még csak az 520-as lesz elérhető.
A kettő közti fő különbség egyénként annyi, hogy míg az 520-asnak 512 MB-os a RAM-ja, addig az 525-ösnek 1 GB.
Nem azt mondom, hogy rossz márka a Samsung, de az ilyen 40-50 ezer alatti telefonjai egyszerűen borzasztóak. Sokszor túlárazottak, és többnyire fagynak, szaggatnak.
Ellenben a Nokia 520/525-ös a legolcsóbb Windows Phone 8-as telefon, mégis a felsőkategóriás telefonok gyorsaságát és szaggatásmentességét hozza el a középkategória alsó szegmensébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!