Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefon analfabéta vagyok?...

Okostelefon analfabéta vagyok? Többi lent! Nem értek hozzá mert még sose volt okostelóm.

Figyelt kérdés

Okostelót szeretnék venni! Csak egy pár dolgot nem látok tisztán! Androidosat néztem és 4.1.2-es renszer vagy mi van benne ez jelenleg egy erős középkategóriának besorolható? Értelemszerűen minél nagyobb a száma annál jobb? Tehát a 2.2-es régebbi a 4.1-es újabb? Miben különböznek és mindegyikkel lehet netezni? Honnan tudom hogy ezek a rendszerek neten miket hoznak be? Gondolok itt arra hogy google youtube facebook meg az emailek?

Nem vagyok telefonfüggő meg laptopon jobban szeretek netezni de ezekre használnám:

-Néha ha várni kell akkor wifin keresztül neteznék csakis wifin keresztül google youtube facebook emailek!

-Ritkán jól jönne a GPS navigáció egy évben 10x

-Hogy a viber jól fusson rajta

Csak ezért kellene. Amit kinéztem az tudná ezeket?

Samsung S6310 Galaxy Young kártyafüggetelen okostelefon, White (Android)

-1 Ghz proci

-4 GB ROM, 768 MB RAM

-Android 4.1 (Jelly Bean)

-Chat, E-Mail, MMS, RSS, SMS

-3G, Bluetooth, EDGE, GPRS, HSDPA, HSUPA, USB, WiFi

2014. febr. 27. 11:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok nokia fan...több androidos telóm volt szerintem mint itt bárkinek..és ennek ellenére is azt mondom hogy abban a kategóriában nincs jobb választás...
2014. febr. 27. 18:02
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A tökéletes telefon számodra a már említett Nokia Lumia 520. Ennek egyénként mostanában kijött egy újabb változata, az 525-ös. Kártyafüggetlenül az áruk ugyanaz, de ha szolgáltatónál vennéd, akkor ott valószínüleg még csak az 520-as lesz elérhető.

A kettő közti fő különbség egyénként annyi, hogy míg az 520-asnak 512 MB-os a RAM-ja, addig az 525-ösnek 1 GB.

2014. febr. 28. 17:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Igazából a Nokia az kb 10ezer forintal drágább mint a samsung. Majd még meggondolom!
2014. márc. 1. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy rossz márka a Samsung, de az ilyen 40-50 ezer alatti telefonjai egyszerűen borzasztóak. Sokszor túlárazottak, és többnyire fagynak, szaggatnak.

Ellenben a Nokia 520/525-ös a legolcsóbb Windows Phone 8-as telefon, mégis a felsőkategóriás telefonok gyorsaságát és szaggatásmentességét hozza el a középkategória alsó szegmensébe.

2014. márc. 2. 00:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, és az egyik legnagyobb előnye, hogy ingyenes, offline navigáció jár hozzá ;)
2014. márc. 2. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!