Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem kapok az iPhone-omon...

Miért nem kapok az iPhone-omon Facebook értesítéseket?

Figyelt kérdés
Letölöttem a Facebookot a telómra, és akkor kiírta, hogy a facebook átküldési adatokat akar küldeni, én akkor rámentem hogy tiltás... ezek után nem kaptam semmi értesítést, de idővel mégis be akartam állítani, hogy kapjak.. Az értesítési központba mindent beállítottam, ugyan úgy van beállítva mint ismerősömnek és még sem kapok értesítést... Letöröltem vagy 10szer de utána sem jó. Mit tegyek?

2014. febr. 27. 11:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Értesítési központ. Rámész a Facebookra. Felűl kiválasztod, hogy szalaghird. vagy jelzések. Ezek után működnie kell!
2014. febr. 27. 16:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam 100szor de ugyanúgy nem jelez semmit
2014. febr. 27. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Facebook alkalmazason belül:

More-Settings-Notifcations Itt a legfelső sorban aktiváld az értesítéseket, alatta hogy miről szeretnél kapni, és mirôl nem.

2014. febr. 28. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!