Pls help Androidosok?
Szoval van egy Note 3 mam....ami fuggetlen de gsm be vettem kint...szoval valamit raktak ra...nem ertek hozza de mondtak :)
Ha nyomok egy hard resetett vagy gyari visszaalitast...akkor marad fuggetlen?Szabad frisitenni?(nem probaltam 4.3)
Magatol el mehet a fuggetlenites?
Bocsanat a helyesirasert csak felig vezetek :)
"valamit raktak ra...nem ertek hozza de mondtak :)"
Valamit, ami MIT csinál?
Idióta. Gondolom égetően fontos volt vezetés közben írni.
Gondolom belehaltál volna, hogyha megállsz vagy akkor írsz amikor már kiszálltál a kocsiból.
Az ilyen gyökerek okozzák a legtöbb balesetet.
"Ha nyomok egy hard resetett vagy gyari visszaalitast...akkor marad fuggetlen?Szabad frisitenni?(nem probaltam 4.3)"
Elvileg igen. Attól függ, mit mókoltak vele. Ha szolgáltatónál volt függetlenítve, akkor biztosan fügetlen marad. Ha csak gányoltak valamit, bármi lehet.
Ha főzött rommal buherálsz és a bootloadert is piszkálod, szintén vissazugorhat a függőség.
Nem piszkálok semmit :) facebook skype egy két game fényképek :)
De köszönöm a válaszokat....(dugóba csordogáltam)...
Hát egy sima gsm boltba vettem...mondtak h fuggos van mondtam h nem jo...mondta a csavo meg csinalja ha ugy jo....
De en nyitottam ki szoval uj volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!