A Nexus 5 tényleg soha nem laggol?
Az android egy ilyen rendszer. Százezer telefonra lefordítva, ezért sérülékeny és hardverigényes. Emellett instabil.
A te sekélyes tudásodat ne terjeszd ki a szintén kevés tudással bíró kérdezőre, Ő legalább kérdez mielőtt döntene.
A te tudásod nem mérhető, kis barátom :)
Nem szívlelem datubbert mert elvakult és nyersmodorù, de ezesetben igaza van
A nexusokon az ugynevezett steril aosp android fut, ami egy jól optimalizált rendszer, a nexusok meg ehhez vannak kitalálva szóval hardveresen is elég neki
Ezek nem is lassulnak az idő elteltével és ujra sem kell rakni.a gyártók a sony a samu a htc ugyanebből az androidból dolgozik de azok módosított verziók és sok telefonra csinálják őket sok esetben az optimalizáció rovására..ezért kell a sonykat meg a többit custom rommal futtatni meg flashtool-al pakolászni
Aki meg nem rendszergazdának született és nem tölt napi 4-5 órát szakmai fórumok előtt az nem is fogja tudni megcsinálni a telóját...
Xperia Z-m van tavaly október óta és azóta még akadásnak a leghalványabb szagát sem produkálta. Azóta a 4. frissítés jött ki rá és mind tisztán fut.
Ebből kiindulva a Nexus, ami a legeredetibb, legszűzebb androidot futtatja, gyakorlatilag ezen a telón van fejlesztve, tesztelve, tehát 100%-ban ide van optimalizálva, elég meglepő lenne, ha akadna.
Persze ha rátöltesz vmi fosch, hibás appot, az a tökéletes telefont is megállíthatja.
"Miért is írod a lagot két gével?"
lag
lagging
laggol
hol a baj? Azt leszámítva, hogy angol-magyar keverék, tehát szabálytalan.
Shop-shopping?
:D
"a lagg, laggol és hasonló szörnyek a magyar helyesírásban járatlan emberek szüleményei."
A lag önmagában lag.
A laggolás csinált, magyar nyelvtanban nem létező elem, de szerintem, ha már hibridszlengelünk, akkor nyugodtan követhetjük az eredeti nyelvi logikát. A lagból már csak kiejtési kényelem miatt is logikus a laggolás.
A német nyelv ebből a szempontból engedékenyebb az idegen szavakkal.
Ott a shop-ból kreált shoppen, stop-stoppen volt az elfogadott forma. 1996-ig. Akkor bevezettek egy új nyelvtani szabályzást, ami a dupla mássalhangzóból szimplát csinált.
A mai napig ellenáll a német megszokás ezen új szabályoknak, mint a szintúgy bevetezett scharfes-s elhagyásnak és helyette a dupla s bevezetésének.
Na, a lényeg, hogy szerintem HA a lag magyar ragozását megengedjük, AKKOR a laggolás, a dupla g NEM hibás. HA.
De szerintem értelmetlen használni, mert az akadás teljesen egyenértékű szinonima.
Én a fentiek alapján nem kötnék bele.
A bufferből született pufferelést is használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!