Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5s csere. Vajon megbízh...

IPhone 5s csere. Vajon megbízható?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elcserélném Galaxy S4-es telefonomat régóta áhított iPhone 5s 64GB-ra. Apródon találtam a hirdetőt, ráfizetés nélkül elcserélné velem a telót. Új, független, ám csak egy kép van róla. Kértem, hogy küldjön többet, mivel nem bízom annyira abban az oldalban, hiszen úgy mint máshol, rengeteg átverés van replika telefonokkal...

A legjobb a személyes tali lenne, de 300km-re lakik...

Ez volt az alap kép a hirdetésnél:

[link]

És ezt kaptam üzenetben bónuszként:

[link]

Azért vagyok bizonytalan, mert a kép elég rossz minőségű, és csak egy képet kaptam....

Sajnos nem igazán volt még a kezemben iPhone 5 / 5S. Egyszer, ami kb első látásra volt szerelem, de persze nem vizsgáltam át....

Ti mit mondtok a kép alapján? Eredeti lehet, vagy replika?

Köszi a válaszokat!

2014. febr. 26. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Ne legyél balek!!

Vagy személyesen vagy sehogy. És csak papírokkal együtt meg szerződéssel.

2014. febr. 26. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de csak egy hülye cseréli el így a telefonját...
2014. febr. 26. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Képekkel nem az a probléma, hogy eredeti-e, hanem hogy semmit nem jelent. Van egy képe, tegyük fel, saját telefonról (mert ugye, képet bárhonnan szerezhet, lefotózza haverjáét, stb), ami még eredeti is. Mi garantálja, hogy tényleg elküldi neked? De még ha el is küldi, lehet hogy bizonyos idő múlva letiltják (mert részletre vette, és nem fogja ezentúl fizetni), ő meg használja a tiéd.

Egyébként nekem bűzlik a hirdetés. Ez a telefon jóval többet ér, ráadásul ezt írja: "...pénzhiány miatt eladó sürgősen...", pár sorral lejjebb meg már cserélné is, te is írod, hogy 1:1 elcserélné veled egy SGS4-re - mikor elvileg pénz kéne neki.

2014. febr. 26. 20:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Ekkora értéknél csak és kizárólag személyes csere! Kép alapján és a "bónusz" képen látható sorozatszám alapján eredeti, de ugyebár képet bárhonnan lehet szerezni.

Ha találkozol vele és kezedbe veszed a telefont akkor a sorozat számot ide beírod:

[link]

És itt kiadja természetesen, hogy létezik-e ezzel a sorozatszámmal telefon és, hogy mennyi garancia van rá stb...

Ezután mehet a csere, bár kétlem hogy egy használt S4 érne annyit mint egy vadi új 5S, hiszen egy használt S4 alig ér 100e Ft-ot egy új 5S pedig majd 200e Ft alaphangon. Szóval innen nézve furcsa.

2014. febr. 26. 23:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Bónusz képen egy Iphone 4/4s van ,tehát szerintem átverés
2014. febr. 27. 06:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez az i5 és i5s. Na most ezt hasonlítsd össze a bónuszképpel.

Köze nincs hozzá.

[link]

2014. febr. 27. 06:52
 7/9 anonim ***** válasza:
igen, modellszám alapján a küldött képen egy iPhone 4 van...szóval jól átvágna vele. én azt mondom, tilos nem személyesen műszaki dolgot vásárolni. egyik az ilyenek miatt, akik vagy semmit nem küldenek, vagy a jobbik eset, hogy szépítik a hirdetést, és elfelejt 1-2 kisebb hibát említeni(vagy direkt, vagy azért mert őt annyira nem zavarta). ha nem nézed meg személyesen és próbálod ki, akkor utánna hiába reklamálsz. én is jártam már úgy, hogy hirdetésben az eladó által mély karcnak titulált sérülését élőben észrevettem, hogy az bizony egy repedés...ami azért nyilván nem mind1.
2014. febr. 27. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Így van. A bónuszképen egy régebbi iphone van. Az első képet pedig gyakorlatilag bárhonnan szerezhette az internetről. Illetve a nincs sim felirat is elég gyanús. Személyes találkozásnál pedig lehet, hogy leütne és elvinné a telefonod. Nem akarlak megbántani, de speciel nekem eszembe se jutna a 64 gigás 5S-em Galaxy S4-re cserélni. Az S4 új ára 120 ezer forint, míg 5S-t a legolcsóbb helyen 230-ért veszel(dobozzal inkább 250).
2014. febr. 27. 16:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! :)
2014. febr. 28. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!