IPhone 5s csere. Vajon megbízható?
Sziasztok! Elcserélném Galaxy S4-es telefonomat régóta áhított iPhone 5s 64GB-ra. Apródon találtam a hirdetőt, ráfizetés nélkül elcserélné velem a telót. Új, független, ám csak egy kép van róla. Kértem, hogy küldjön többet, mivel nem bízom annyira abban az oldalban, hiszen úgy mint máshol, rengeteg átverés van replika telefonokkal...
A legjobb a személyes tali lenne, de 300km-re lakik...
Ez volt az alap kép a hirdetésnél:
És ezt kaptam üzenetben bónuszként:
Azért vagyok bizonytalan, mert a kép elég rossz minőségű, és csak egy képet kaptam....
Sajnos nem igazán volt még a kezemben iPhone 5 / 5S. Egyszer, ami kb első látásra volt szerelem, de persze nem vizsgáltam át....
Ti mit mondtok a kép alapján? Eredeti lehet, vagy replika?
Köszi a válaszokat!
Ne legyél balek!!
Vagy személyesen vagy sehogy. És csak papírokkal együtt meg szerződéssel.
Képekkel nem az a probléma, hogy eredeti-e, hanem hogy semmit nem jelent. Van egy képe, tegyük fel, saját telefonról (mert ugye, képet bárhonnan szerezhet, lefotózza haverjáét, stb), ami még eredeti is. Mi garantálja, hogy tényleg elküldi neked? De még ha el is küldi, lehet hogy bizonyos idő múlva letiltják (mert részletre vette, és nem fogja ezentúl fizetni), ő meg használja a tiéd.
Egyébként nekem bűzlik a hirdetés. Ez a telefon jóval többet ér, ráadásul ezt írja: "...pénzhiány miatt eladó sürgősen...", pár sorral lejjebb meg már cserélné is, te is írod, hogy 1:1 elcserélné veled egy SGS4-re - mikor elvileg pénz kéne neki.
Ekkora értéknél csak és kizárólag személyes csere! Kép alapján és a "bónusz" képen látható sorozatszám alapján eredeti, de ugyebár képet bárhonnan lehet szerezni.
Ha találkozol vele és kezedbe veszed a telefont akkor a sorozat számot ide beírod:
És itt kiadja természetesen, hogy létezik-e ezzel a sorozatszámmal telefon és, hogy mennyi garancia van rá stb...
Ezután mehet a csere, bár kétlem hogy egy használt S4 érne annyit mint egy vadi új 5S, hiszen egy használt S4 alig ér 100e Ft-ot egy új 5S pedig majd 200e Ft alaphangon. Szóval innen nézve furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!