Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan rakhatok Iphone 4-re...

Hogyan rakhatok Iphone 4-re zenét, ITunes használata nélkül?

Figyelt kérdés
Bloothot-tal (vagy hogy kell írni)gépről már próbáltam azt ne is említsétek. A lényeg hogy a Zenék-be kerüljön a zene.

2014. febr. 26. 18:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sehogy. Azzal kell intézni, amit a crapple megengedett.
2014. febr. 26. 22:17
 2/11 bp1985 ***** válasza:
Sehogy màshogy. Ez nem droid, hogy ràdugod, ès màsolsz.
2014. febr. 27. 07:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Már mindegy mert letöltöttem a copy trans-ot ahol ingyen le lehet tölteni 😝😜😜
2014. febr. 27. 15:49
 4/11 anonim ***** válasza:
iTunes-szal is ingyen lehet feltenin. Csak ugye észt nem adnak a telefon mellé. Meg ugye kifolyna egyeseknek a szeme, hogyha elolvasnák a használati utasítást.
2014. febr. 27. 16:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Képzeld el te hat ökör hogy volt használati utasítja csak angolul és spanyolul. Jó nagy bolond vagy hogyha azt mondod hogy le van irva😙 Nem merült fel meg abban ág üreges agyadban hogy ág Apple soha az életbe nem fogja leírni hogy hol lehet ingyen zenéket letölteni?! És még ilyenek pofáznak! SZÁNALOM!😑
2014. febr. 27. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
A kérdés az volt, hogy hogy lehet zenét tenni a telefonodra iTunes nélkül, nem pedig az, hogy hogyan lophatod egyenesen rá.
2014. febr. 27. 22:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezzel az értelmi szinttel ami neked van nem csoda, hogy nem tudod használni.

És DE az apple leírja, hogy hogyan tudsz zenét tenni a telefonra iTunes-szal. Sőt mindezt magyarul. Az, hogy a te értelmi szinteddel nem tudod ezt értelmezni az már a te problémád. Meg az is, hogy nem tudsz angolul vagy, hogy nem vagy képes megkeresni magyarul, mert magyarul is le van írva rengeteg helyen, de az apple által készített használati kézikönyvekben is benne van szintén magyarul.

2014. febr. 28. 15:41
 8/11 A kérdező kommentje:
Képzeld még csak 13 vagyok mert te biztos tudtál 13 évesen te barom! Itunessal lehet hogy leírja de azt nem hogy ingyen hogy te nemnormális!
2014. febr. 28. 19:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Elég fura lenne, ha beleírnák a zenék lopásának kézikönyvét, nemde?
2014. márc. 1. 00:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Na ez az! Ezt próbáltam elmondani annak a tudatlannak!😆😆
2014. márc. 1. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!