Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb Samsung Galaxy...

Melyik a jobb Samsung Galaxy Y vagy Galaxy Pocket Neo?

Figyelt kérdés
nemtudom melyik telefont vegyem meg melyik éri meg jobban?
2014. febr. 26. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Mindkettő nagyon rossz, egyiket se vedd meg.

Vagy vegyél igazi butatelefont, vagy igazi okostelefont, de ezek a Samsungot okosnak nem okosak, mert ahhoz nagyon gyengék, butának sem buták, ezért jóval drágábbak.

2014. febr. 26. 17:55
 2/8 A kérdező kommentje:
jó de többet nem akarok fizetni egy telefonért de mlyik a jobb kettő közül? azt tudom hogy az y 2.3-mas androiddal van a pocket neo meg 4.1.2-vel melyik a jobb telefon?
2014. febr. 26. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem akarsz sokat fizetni egy telefonért, akkor tessék, ilyet vegyél:

[link]

29 euró, nincs 10 ezer forint.

Ha ezt is sokallod, akkor tessék: [link]

5 ezer forint.

Mindkettő olcsóbb, mint ezek a hulladék Samsung-ok, és többet is tudnak. Pontosabban elméletben a Samsung többet tud, hisz "okostelefon" (de nem nevezném ezeket annak), de olyan lassú gyenge szarok, hogy telefonáláson kívül nem használnád másra, viszont telefonálásra meg jobb az ilyen alap Nokia.

Okostelefonból vagy vegyél normálisat (Nokia Lumia 520 a minimum) vagy vegyél hagyományos nyomógombosat, semmi értelme az ilyen ipari hulladéknak.

2014. febr. 26. 18:37
 4/8 A kérdező kommentje:
na azért olyan szar nokiák nem kellenek de mind1 mert már vettem egy galaxy pocket neo-t most töltök le rá mindent és egész jó telefonnak tűnik
2014. febr. 26. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Igen, szar Nokia, mert csak telefonálni lehet rajta, de a Galaxy Neo meg az összes ilyen 20-30 ezres Samsung is ugyanúgy egy fos. Na mindegy, engem nem érdekel, majd megbánod.
2014. febr. 26. 19:13
 6/8 anonim válasza:
Galaxy pocket neo egyáltalán nem szar. ha nem tudod használni akkor ez van mert a kommentjeid alapján ezt szűröm le...
2014. márc. 29. 23:53
 7/8 A kérdező kommentje:
nemértem mér szóljátok le a pocket neo-t? egyáltalán nem szar már több mint 4 hónapja megvan de eddig egyszersem fagyott le addig ne szarozzátok le amíg nem próbáltátok ha meg valakinek lefagyna akkor arra van egy jó módszer: home gomb-ot hosszan lenyomva tartjuk bemegyünk a feladatkezelőbe és ott arra nyomunk hogy memória üritése ezzel semmi adat nem veszik el csak bezárja a fölösleges alkalmazásokat. vagy letöltjük google play-ról a greenify nevű alkalmazást és azon keresztül bezárjuk az alkalmazásokat...
2014. márc. 30. 11:32
 8/8 anonim válasza:
én nem szaroztam le a pocket neo-t nekem is az van
2014. ápr. 7. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!