Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Help! IPhone 3G-m ma reggel...

Help! IPhone 3G-m ma reggel beadta a kulcsot! Bekapcsoltam, ahogy minden reggel, de csak az inídási logó látszik azóta is, és kikapcsolni se tudom. Mi a teendö?

Figyelt kérdés
iPhono 3G 8gigás, jailbreak-elt, és az mióta megvan a JB akadozott is sokszor, de ilyet még nem csinált. :(

2014. febr. 26. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
DFU módba rakod, rádugod a gépre és csinálsz egy restoret.
2014. febr. 26. 14:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Megpróbálta, de azt írja ki hogy nem lehet visszaállítani 1015 ös hibakód miatt, a kijelzön most itunes logo és usb jel van :(
2014. febr. 26. 17:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk mi lenne, hogyha rákeresnél????

[link]

2014. febr. 26. 17:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Már rákerestem de itt úgy dobáloznak a szakszavakkal rövidítésekkel stb mintha mindenki iPhone zseni lenne. Valaki el tudná mondani nekem hogy mi a teendő de emberi nyelven?

( nem azzal van a baj hogy idegen szavak szerepelnek benne, mert nyilván azt így hívjàk, hanem az ahogy előadják pl rádobod a redsnow-t, meg hasonlók, na ettől a falnak megyek! )

2014. febr. 26. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem sikerült úgy,ahogyan az 1es mondta,akkor szerintem ennyi volt a telónak:S Környezetemben is sokaknak mostanában ment tönkre a 3G-je,sőt volt egy 3GS is.
2014. febr. 27. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!