Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elloptak az Iphone 5s telefono...

Elloptak az Iphone 5s telefonomat hogyan kereshetek utanna?

Figyelt kérdés

Sziasztok! elsonek is Amerikab koltoztem par honapja es illegalisan vagyok itt, ez azert fontos mivel rendorseghez nem igazan szeretnek fordulni..

Az iCloud-os verziot mar probaltam de nem talalja meg.

A kerdesem az lene hogy ezt a rendorseg le tudja nomozni IP cim alapjan hogy hol lehet a telo? vagy csak a sim-nek van Ip cime? valami GPS megoldas?

Egyeb otlet? Nagyon ideges vagyok miatta mivel tokeles allapotban van es 2 honapja vettem. AZ 100% hogy el lopta valaki a konditerembol, de foggaalmam sincs ki :( Aki tud barmien megoldast, otletet legyszi irjon!!! Koszonom!!!!!!!!!!

2014. febr. 26. 06:50
 1/3 Tengor ***** válasza:
Vess rá keresztet és tiltasd le!
2014. febr. 26. 07:04
 2/3 A kérdező kommentje:
A telefont le lehet tiltatni? vagy csak a sim kartyat? Koszi!
2014. febr. 27. 07:03
 3/3 Tengor ***** válasza:
Mindkettőt le lehet. Ha a szolgáltató tiltja, akkor hiába tesznek bele másik SIM kártyát a telefon nem lesz használható.
2014. febr. 27. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!