Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok csatlakozni...

Miért nem tudok csatlakozni Telefonon a számítógéphez?

Figyelt kérdés
van 1 Lg Optimus L7-telefonom letöltöttem hozzá az lg pc suite programot és amikor rácsatlakozok a telefonnal akkor felismeri csak nem tudom használni valami hardver varázsló is bejött és azt írta hogy a hardver telepitése során probléma volt. LGE ANDROID NET MTP DEVICE a következős hiba lépett fel , a megadott szolgáltatás nincs telepitve! ennyi az egész valaki segitsen már nekem nagyon megköszönném!
2014. febr. 25. 17:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak tipp: távolítsd el a pc suite programot, és a telefont is, majd próbáld meg enélkül összedugni őket. Lehet, hogy a géped amugy is felismeri a telcsit.
2014. febr. 25. 19:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jó a tipped :/ ugyanúgy feljön ez a hardver varázsló !
2014. febr. 25. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!