Létezik olyan program amivel fel tudom venni a telefonom pl:játékot?
Bocs, de most abszolút nem értem ,,, Arra gondolsz hogy aminek segítségével fel tudsz tenni játékot a telefonodra ami nem letöltött ?
Akkor az Astro file managert kell leszedned ha arra gondolsz és ott kikeresed a játékot amit elhelyeztél és felinstallálod progival.
Van egy kazal, de semmire se mész velük.
Vagy a játék laggol miközben megy a felvétel, vagy a videó miután kész a felvétel.
Nekem legalábbis ezek a tapasztalataim (sgs 3 -nál és note 3 -nál [a note-nál a cm11 rommal is ugyan ez volt annál amit én próbáltam, de ott mondjuk tényleg elviselhető volt, csak 25fps fullhd/hd felbontás 10mpbs -nál a Heroes of Order and Chaos laggolva ment]).
Ezek root -tal működnek, ilyen például a régebbi telefookra a screencast, újabbakra meg a spectral Rec., és az scr screen recorder pro. Van még egy rakattal, írd be a palybe hogy screen recorder.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!