Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes...

Milyen telefont érdemes manapság venni? Többi lent

Figyelt kérdés
nem akarok egy horibilis összegért telefont venni, max. 40-50 ezer ft. androidosat akarok...és legyen előlapi kamerája meg oldalt fényképező gomb...ennyi lenne az elvárás, a többi lényegtelen :D sok választ szeretnék kérni hogy legyen miből választani. ha lehet azt is irjátok le, hogy nektek milyen fajta van és a véleményeteket róla . köszi :D

2014. febr. 25. 15:28
 1/8 anonim válasza:
Huawei ascend y300. Büszke tulajdonosa vagyok. Nagyon jó, gyors, mondent tud... Én csak ajánlani tudom! Ja és ne félj a márkanévtől! Nagyon jó márka TAPASZTALAT. Ja, de nincs fényképező gomb.. Nagyon fontos lenne? A többi mind megfelel az elvárásaidnak.
2014. febr. 25. 16:18
 2/8 b95 ***** válasza:

Ennyiért egyedül ezt találtam, ami teljesen megfelel a leírásodnak.:

[link]

2014. febr. 25. 16:19
 3/8 A kérdező kommentje:

az utolsó eltalálta az izlésem :DD xperia-t szeretnék, de még nézelődnék mások után is :)

a huawei az mennyire nagy kijelzőjű? :/

2014. febr. 25. 16:41
 4/8 anonim válasza:
Már tettél ki kérdést ezzel kapcsolatban,ugye? :D
2014. febr. 25. 16:52
 5/8 A kérdező kommentje:
igen vagy 5-öt mert? xdd de nem érkezett rájuk elég válasz, szinte semmi értelmes ezért kitöröltem :D remélem ide jön vagy 10 ._.
2014. febr. 25. 16:55
 6/8 Worest ***** válasza:

40-50ért Xperia L-t ajánlok.

Gyors, megbízható, és még 1-2-3 évig bőven kibírja a GPU-ja is.

Az eddigi összes játék elfut rajta, ha nem is max. grafikán, de közepesen biztos.

Xperia M-t és Ascend Y300-nál is jobb.

Lesd meg ezt a telefont, nekem is 2 napja van meg, és jól szuperál.:)

Sok szerencsét, ha van kérdésed, nyugodtan írj privátban.

2014. febr. 25. 18:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem 50ezer alatt a samsung galaxy s3 minia legjobb.
2014. febr. 26. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
lacika htc az s3 mini 50ezer alatt csak előfizetésben van ami meg nagy szar és az xperia l is kb 60 ezernél van
2014. febr. 26. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!