Nokia Lumia 520 vs Nokia Lumia 625?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Melyik telefont válasszam szerintetek? Melyiket érdemesebb?? Aki rendelkezik valamelyik telefonal légyszíves írjon már véleményt! :) S.O.S Köszönöm előre is
/jelenleg Sony Xperia tipo-val rendelkezem/
2014. febr. 25. 12:01
1/8 anonim válasza:
Nekem 620 van, számomra ideális a mérete. Láttam már 625-öt, fogtam a kezembe és nekem már az nagy. De ha jól gondolom (nem néztem utána) akkor a 625 az már 4G-s telefon :)
Ám nekem sok probléma van a telefonommal, lefagy, megfagy pillanatokra, újraindul magától...de jó kis teló!
2/8 anonim válasza:
Én is Tipo-ról cseréltem le a telefonomat Lumia 520-ra :) egyáltalán nem bántam meg ... bár kicsit tartottam tőle, mert megoszlottak a vélemények, de szerintem kismilliószor jobb telefon, mint a tipo bár lehet amiatt mondom ezt, mert olyan készüléket fogtam ki (a Tipo-val) ami elég hibás volt. Lefagyott nem lehetett gépelni rendesen kikapcsolt tehát minden baja volt...megadta magát egy kicsit több mint fél év alatt. A Lumiát most imádom, nekem nem fagy, gyors szép képet csinál (bár attól függ tehát nem azt mondom, hogy olyan nagyon kiváló képet, de nekem megfelel) a zenehallgatásnál kicsit nekem probléma az, hogy nincs benne equalizer de elviselhető. Nyilván kevesebb rá a program, mint androidra, de ez engem nem zavart és most sem zavar... meg a minőségük is némelyiknek gyenge, de az alap dolgok, amiket én használok egész szépen futnak rajta (facebook,skype,tumblr,instagram). Tehát én ajánlom az 520-at szerintem nagyon jó telefon. :))
3/8 A kérdező kommentje:
Igen,én is 520 és a 625 vaciállok! (nekem a Tipo
tökéletesen működik )
Köszi az eddigi válaszokat! :)
De még mindig lehet válaszolni
2014. febr. 26. 17:35
4/8 anonim válasza:
Nekem is 520-am van. Nagyon jó telefon. nem fagy le, nem indul újra. semmi probélma nincs vele. Én csak ajánlani tudom :)
5/8 anonim válasza:
Ha játszani is akarod használni akkor ne ezt vedd hanem a lumia 525-t de amugy minden más király a telefonban
6/8 A kérdező kommentje:
625 lett! Nagyon jó telefon!! :) játszani is lehet vele!
2014. márc. 12. 20:33
7/8 anonim válasza:
Kérdező!
Elfogadható képeket csinál? Jó a kamerája?
Kiváncsi vagyok! :)
8/8 Hanák Tamás válasza:
Szia nekem,most jelenleg nokia lumia 625 van 4G nagyon gyors nem,fagy semmi 520/620/630 nal is jobb mert a 625 a legjobb ki adas nekem,semmi bajom vele a,messenger is,nagyon jo nem fagy igaz nekem,nem nagy pont jo a kezembe jatekokat nagyon szepen vissza szagatas nelkul hangszoro is nagyon jo a kamera csodalatos 5 mp de ugy csjnal mint 8 mp video felvetel 720/1080 nem fagy videozas kozben rn nagyon meg vagyok vele,elegedve szerintem ezt vedd meg jol fogsz vele jarni ha vlm,kerdesed van szivesen valaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!