Tényleg létezik a PearPhone? Ha valiki tudja az létszi írjon!
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja létezik valaki azt, hogy nem.De ez a link meggyőző: [link] Álitolag ezen az oldalon lehet rendel ni. Segitség!!!!!2014. febr. 24. 19:25
1/12 anonim válasza:
persze hogy létezik csak erre fele nem ismert inkább amerika, india
3/12 dersol válasza:
fake
Ha ez téged meggyőz... hát inkább nem mondok semmit.
4/12 anonim válasza:
"Álitolag ezen az oldalon lehet rendel ni"
Akkor rendelj egyet, az ájfon-pörfón-idióták előtt semmi sem lehet akadály.
5/12 Wadmalac válasza:
Phuhh.....
A Pear Music download linkje átirányít az Itunes-ra.
Weebly ingyenes weboldal......
No wifi needed......
Minden kép photoshop grafika, kivéve az 1 db kézben tartott, láthatóan gagyi műtelefont.
Mekkora fake!
Csak szúrja ki az Apple, úgy le lesz tiltva, mint a szél. :D
6/12 anonim válasza:
igen létezik.csak leginkább Amerika környékén ismert,és aki azt hiszi hogy nem,az kérdezze meg az Istile-ban!!!!!!!!!4
7/12 anonim válasza:
Menj el Amerikába azt kérdezz meg valakit:
"Azt szeretném megkérdezni hogy létezik e a pearphone és ha igen hol lehet ojat venni??"
8/12 anonim válasza:
Létezik, csak nem tudom az árát. lécci írjátok meg!
9/12 anonim válasza:
Na jó, létezik. Csak éppen nem kapható a boltban, de ha viszel egy orvosi igazolást, hogy bizonyíthatóan idióta vagy, akkor kapsz egyet ajándékba.
10/12 M.Viktóriaa válasza:
Nekem is ez volt az egyik kérdésem!
De a 3 barátnőm rendelt és hamisított volt!!
Ezért szerintem nem! És az árából is lehet tudni mert CSAK 20000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!